1. Circo en mycoplasma

Circo en mycoplasma

Passende vaccinatiestrategie tegen circo en mycoplasma

Elk bedrijf is anders, ook gezondheidsplannen verschillen per varkenshouder. Welke vaccinatiestrategie ook van toepassing is: wist u dat er tegenwoordig veel meer mogelijk is dan u denkt? Zo kunt u de vaccinatiestrategie aanpassen aan de behoefte van uw afnemer, bijvoorbeeld met een two-shot strategie tegen mycoplasma

Vraag een injector aan!

Of u nu kiest voor een one- of een two-shot strategie tegen circo en mycoplasma: met de Variodose injector past u eenvoudig de dosering aan op het vaccinatieschema. De injector zelf uitproberen?

> Vraag een injector aan

Maak een afspraak en ontvang deze handige koelkastmagneet!

Bent u beter af met een one-shot of two-shot vaccinatiestrategie? En hoe werkt dat eigenlijk; gelijktijdig vaccineren tegen mycoplasma en circo? Voor hulp en advies rondom vaccineren, denken we graag met u mee. Daarbij kunt u rekenen op vaccinatiebegeleiding bij u in de stal en voorzien we u van handige tips. Maak nu een afspraak via ons secretariaat en krijg deze handige koelkastmagneet cadeau!

> Maak een afspraak

Kwaliteitscriteria Nederlandse biggen: onderzoek onder Duitse veehouders en dierenartsen

Nederland exporteert jaarlijks 4,5 miljoen biggen naar Duitsland. Om deze exportpositie veilig te stellen, is kwaliteit topprioriteit. Een recent onderzoek onder Duitse veehouders en dierenartsen, maakt goed inzichtelijk welke vaccinatiestrategie ze hanteren en aan welke kwaliteitscriteria de Nederlandse biggen moeten voldoen.

> Bekijk onderzoeksresultaten

Direct toegang

Wanneer u zich eenmalig registreert op MSD Connect, krijgt u direct toegang tot het laatste nieuws over deze innovatie en vindt u tal van handige kennisdocumenten! Heeft u hulp nodig bij de registratie? Wij helpen u graag op weg. Neem contact met ons op.

> Registreer en ontdek!