1. Gezelschapsdieren

Gezelschapsdieren

MSD Animal Health staat voor innovatieve oplossingen op het gebied van preventieve gezondheidszorg en voor het verbeteren van diergezondheid. Samen met u werken wij vooral aan preventieve gezondheidszorg.

Het beste vlooien- en tekenadvies

Circa 50% van diereigenaren koopt hun vlooien- en tekenproducten via de dierspeciaalzaak of via webshops. Maar juist een dierenarts kan eigenaren het beste advies op maat geven en kennis en service leveren die een dierenspeciaalzaak niet biedt.


> Naar Antiparasitica

Het belang van vaccineren

Preventieve gezondheid staat hoog op onze agenda. Door te vaccineren kunnen we huisdieren een goede bescherming bieden. Toch zijn er nog altijd katten-, honden-, en konijneneigenaren die vaccinaties overslaan. Veel huisdieren missen daardoor vaccinaties die ze echt nodig hebben. Een gemiste kans.


> Naar vaccineren

Stappenplan katvriendelijke praktijk

Wilt u uw praktijk nog katvriendelijker maken?

Lees verder voor inspirerende animaties en videoboodschappen, protocollen, praktische toolkits en communicatiematerialen.

 


> Naar Katvriendelijke praktijk

Onze liefde voor dieren

Samen met u, dierenartsen en paraveterinairen, werkt MSD Animal Health elke dag aan een betere diergezondheid en dierenwelzijn. Een samenwerking waar we trots op zijn! Wat ons bindt, is een onvoorwaardelijke liefde voor dieren. Dat die liefde voor dieren een bijzondere band schept, laten we graag zien in deze speciale videoboodschap. Meer weten over onze liefde voor dieren?
Lees dan eens de verhalen van onze collega's.

NIEUW: MSD Animal Health Academy

Wij werken aan een nieuw educatieplatform voor dierenartsen en paraveterinairen waarbij zowel het vergroten van kennis als vaardigheden (toepassen van kennis) centraal staan. Op dit platform zullen we verschillende vormen van e-learning  en webinars gaan aanbieden en kunt u zich op termijn ook inschrijven voor MSD Animal Health symposia, masterclasses, bijeenkomsten en andere educatieve programma’s.

Nu beschikbaar: de opleiding tot Veterinair Preventie Professional

Houd onze  praktijkpost en website in de gaten!

Interactieve opleiding voor veterinaire professionals (VPP)

Speciaal voor veterinaire professionals die een stap verder willen in preventieve diergeneeskunde, introduceert MSD Animal Health binnenkort de interactieve VPP opleiding ‘Veterinair Preventie Professional’. Deze online opleiding bestaat uit 4 e-learningsmodules (vaccinatie, ectoparasieten, endoparasieten en verantwoord gebruik van diergeneesmiddelen) en een inspirerende communicatietraining op locatie.

> Download brochure VPP

Kies voor preventie; meld je aan!
Meld je aan voor de opleiding Veterinair Preventie Professional VPP of vraag eerst aanvullende informatie aan via gezelschapsdieren@merck.com

Volgt u ons al via Social media?

Hier vindt u allerlei tips en adviezen voor uw huisdier en houden wij u op de hoogte van leuke nieuwtjes.

Volg ons op Facebook

> Volg ons via twitter