Gezelschapsdieren  > Services 

Content bibliotheek

Voorlichtingsmaterialen: bekijk, download, bestel!

Wilt u voorlichting in uw wachtkamer? Heeft u een Facebookpagina? Wilt u een nieuwsbrief onder uw klanten verspreiden of een tekst item op uw website plaatsen? Hier vindt u kant-en-klare materialen die u kunt gebruiken voor uw klantcommunicatie. Bekijk, download of bestel en ga aan de slag!

Preventie begint met voorlichting

Slechts 5% van de informatie komt over
U kent dat gevoel vast wel: u hebt net een consult gegeven. Daarin heeft u heel duidelijk en helder uw punt toegelicht. U zag duidelijk dat de huisdiereigenaar stond te knikken toen u aan het woord was. Hoe bestaat het dan dat uw advies niet wordt opgevolgd?

Herhalen, herhalen, herhalen
Helaas is één keer vertellen niet voldoende. Het ligt iets ingewikkelder met communicatie. Uw klant onthoudt slechts 5% van de informatie na zo’n gesprek. Wil het beklijven, dan moet u herhalen. 

Laat de boodschap zien, horen en lezen
Neem daarnaast de tijd om uw klanten bij uw boodschap te betrekken en deze vervolgens te herhalen: op verschillende momenten en via verschillende kanalen. Aan de behandeltafel, in uw nieuwsbrief, op uw website, aan de balie, op het scherm, op uw Facebookpagina… Het liefst laat u iedere boodschap zien, horen en lezen, zodat meerdere zintuigen van de ontvanger aan het werk moeten. 


KANT-EN-KLARE VOORLICHTINGSMATERIALEN VOORJAAR!


Teken zijn met deze warmere temperaturen ( >7º C) volop actief.
Ook vlooien blijven voorkomen in de natuur én in huis. Huisdiereigenaren zijn in deze periode vaak nog onvoldoende bezig met vlooien- en tekenbescherming voor hun huisdier, waardoor veel honden en katten in het voorjaar nog onbeschermd rondlopen. Een gemiste kans! Onze mediatoolkit helpt u gemakkelijk huisdiereigenaren te informeren én ze te herinneren over vlooien- en teken activiteit. Met één druk op de knop kunt u gebruik maken van de kant-en-klare voorlichtingsmaterialen, zoals Social Media berichten, nieuwsbrief en herinneringskaart.

Vlooien en teken bij huisdieren


KANT-EN-KLARE VOORLICHTINGSMATERIALEN NAJAAR!


Om huisdiereigenaren goed te informeren én ze eraan te herinneren dat preventieve zorg tegen vlooien en teken juist ook in de herfst nodig is, kunt u gebruik maken van kant-en- klare voorlichtingsmaterialen die u gemakkelijk kunt delen op sociale media of per e-mail. Hieronder ziet u een overzicht van alle beschikbare materialen.

HERINNERING PER POST OF E-MAIL

Stuur klanten een herinnering per post of e-mail. Nodig klanten uit voor een vlooien- en tekenconsult of geef aan dat het weer tijd is voor een nieuwe vlooien- en tekenbehandeling. Download de reminder email hier (deze e-mail is ook beschikbaar in de VCC) en vraag de herinneringskaart aan bij uw Account Manager.


SOCIAL MEDIA MATERIALEN

Plaats deze kant-en-klare social media beelden rondom vlooien- en tekenpreventie op uw eigen kanalen en website.


POSTER VOOR UW PRAKTIJK

Hang deze opvallende electrostatische poster op in uw praktijkruimte! Een mooie gespreksopener! Vraag ernaar bij uw Account Manager.


WACHTKAMER VIDEO

Speel deze dynamische video over vlooien af in uw wachtkamer en informeer de eigenaar over het belang van preventie tegen vlooien.


MSD ANIMAL HEALTH IS AL JARENLANG UW PARTNER IN PREVENTIEVE DIERGEZONDHEIDSZORG.

En die blijven we. Waar het gaat om antiparasitica, is er wat ons betreft maar één adres waar huisdiereigenaren het beste advies krijgen en dat is bij de dierenartsenpraktijk. Met ons portfolio, onze informatie en marketingmaterialen ondersteunen we ook uw praktijk.