Nieuws

Meld u aan voor het Bovilis Symposium 2023!

18 augustus 2023

Op dinsdag 12 september (Zwolle) en donderdag 14 september (Veghel) vindt van 12.00 tot 17.00 uur het Bovilis Symposium plaats. Dit jaar staat het thema ‘The next step in lung health’ centraal.
Het belooft een heel bijzondere editie te worden.

Lezen

Pluimvee – Porcilis Symposium 2023

07 Augustus 2023

Hoe ziet de toekomst van de pluimvee en varkensgezondheidszorg eruit? Met welke weten regelgeving moeten we de komende jaren rekening houden? Wat betekenen de marktontwikkelingen voor u als dierenarts en hoe speelt u hierop in? We inspireren u graag tijdens het gloednieuwe Pluimvee- Porcilis Symposium.

LEES MEER

Productiefacaliteit SFFD feestelijk geopend door minister van Economische Zaken

26 januari 2023

Op de site in Boxmeer is een feestelijke opening geweest van SFFD, onze nieuwe, hypermoderne productiefaciliteit voor het steriel vullen en vriesdrogen van vaccins voor dieren.

Lees Meer

MSD Animal Health aankondiging

10 juli 2020

Vandaag maken we bekend dat de commerciële organisaties van MSD Animal Health Nederland en MSD Animal Health België/Luxemburg fuseren om voortaan één gemeenschappelijke onderneming te vormen: MSD Animal Health Benelux.

LEES MEER

Nieuw vaccin biedt snelle bescherming tegen West-Nijl Virus bij paarden

21 januari 2021

BOXMEER-MSD Animal Health een nieuw vaccin dat snelle bescherming biedt tegen het West-Nijl Virus bij paarden. Het vaccin kan worden ingezet voor de vermindering van viremie, klinische symptomen en laesies in de hersenen, die veroorzaakt worden door het virus.

LEES MEER

Europese goedkeuring voor nieuw PIA-vaccin

22 augustus 2019

Bescherming tegen klinische verschijnselen, gewichtsverlies en sterfte veroorzaakt door Lawsonia Intracellularis met een immuniteit van 21 weken.

Lees Meer

Geen producten gevonden

Laden…