header met pluimvee header met pluimvee
pluimvee icon

Pluimvee

Gezondheid vleeskuikens

Vleeskuikens zijn topsporters! Elke topsporter heeft een goede coach nodig: als coach van uw eigen topsportteam speelt een vleeskuikenhouder een cruciale rol om de kuikens gezond en fris aan de finish te brengen. Preventie is daarin het sleutelwoord. Op dit platform vindt u alle informatie die u als pluimveehouder nodig heeft om uw vleeskuikens gezond te houden, van slimme kennisdocumenten tot praktische oplossingen. Nieuwsgierig?

Pluimvee gezondheid:  vleeskuikens

Gezondheid leghennen

Goed in de veren met slimme leghen-oplossingen! Als leghenhouder wilt u natuurlijk gezonde, vitale leghennen die goed in de veren zitten en optimaal bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Met innovatieve oplossingen tegen bijvoorbeeld parasieten en hoogwaardige diergeneesmiddelen willen wij de diergezondheid van uw koppels graag verbeteren. Daarbij zijn we ervan overtuigd dat preventie hét verschil kan maken. Gaat u met ons de uitdaging aan?

Pluimvee gezondheid: leghennen

Management

Op de management pagina vindt u allerelei handige management tools voor een optimaal bedrijfsrendement.  Hoe blijf ik mijtenvrij, voedselveiligheid, biosecurity en handige informatie over vaccinatie worden hier besproken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We staan graag voor u klaar! We bieden u samen met uw dierenarts en voederbedrijf een op maat gesneden plan om uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Pluimvee management
Een zieke kip eet niet

“Een zieke kip eet niet”.

Het ontwikkelen en produceren van geneesmiddelen kent een lange traditie in onze vestigingsplaats Boxmeer.

Wim Hendrikx, een diervoederproducent, redeneerde: “Een zieke kip eet niet”. Zo begon in de jaren vijftig de oprichting van Laboratoria Nobilis om vaccins tegen pluimveeziekten te ontwikkelen. De merknaam Nobilis is nog steeds terug te vinden bij onze pluimveevaccins. In de jaren zestig werd Nobilis overgenomen door AKZO en via diverse andere multinationals belandde ons bedrijf in 2011 in de handen van MSD.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie van ons ontvangen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij helpen u graag verder.

twee kuikens

NL-PAR-230300001