wekker geanimeerd wekker geanimeerd

Gezelschapsdieren  > Services 

Reminderservice

Herhaling is de kracht van de boodschap

Veel ziekten en aandoeningen bij huisdieren vertonen in de beginfase geen duidelijke symptomen. Het is daarom van cruciaal belang om de gezondheid van het dier regelmatig te controleren om zo mogelijke ziekten te voorkomen en eventuele problemen op tijd op te sporen voordat ze ernstiger worden.

Door huisdiereigenaren te herinneren (reminden) aan de jaarlijkse gezondheidscontrole, vaccinatie en andere preventieve zorg van hun dier, helpt u de gezondheid te bewaken en eventuele gezondheidsproblemen in een vroeg stadium op te sporen. Dit vergroot de kans op een succesvolle
behandeling en draagt bij aan de levenskwaliteit van het huisdier.

Er zijn verschillende soorten reminderservices om (persoonlijk) te communiceren met huisdiereigenaren over het belang van preventieve zorg.

Reminden via betaalde services

Er bestaan verschillende online services waarmee u doelgericht kunt communiceren met diereigenaren. Denk aan services die u helpen bij het ontwerpen en (laten) versturen van postkaarten, maar ook aan mogelijkheden zoals SMS, e-mail of brief voor bijvoorbeeld een vaccinatie of vlooien- of tekenbehandeling. Beschikbare services zijn bijvoorbeeld Chameleon en PeronalCard.

Reminden via Veterinaire Content Cloud

Heeft u al kennis gemaakt met de reminderservice in IDEXX Animana, de Veterinaire Content Cloud? Deze digitale bibliotheek bevat relevante en actuele informatie die u helpt in uw communicatie met diereigenaren.

Met één simpele druk op de knop, downloadt u binnen IDEXX Animana automatische herinneringen, brieven of e-mails, die u naar eigen inzicht kunt personaliseren voor uw klanten.

Wist u dat…

Wist u dat MSD Animal Health u kan ondersteunen met kant-en-klare content (beeldmateriaal en teksten) voor het maken van mooie herinneringen met effectieve boodschappen? Deze kant-en-klare content delen wij met regelmaat in onze nieuwsbrieven, maar is ook beschikbaar in Chameleon en de Veterinaire Content Cloud.

NL-CHA-231100001