Gezelschapsdieren  > Services 

Reminderservice

Wilt u écht de aandacht van uw klanten trekken? Wilt u klanten herinneren aan hun (jaarlijkse) bezoek aan de dierenarts? Ontdek dan de kracht van gepersonaliseerde klantcommunicatie! Personaliseren wordt steeds belangrijker bij effectieve communicatie. Hieronder vindt u 2 mogelijkheden om persoonlijk met uw klanten te communiceren.

Chameleon

Chameleon is een online service, waarmee u doelgericht kunt communiceren met diereigenaren. In Chameleon kunt u postkaarten ontwerpen en printen, maar het is ook mogelijk een SMS, e-mail of brief te versturen naar uw klanten.

Ontdek de vele voordelen van Chameleon!

Met Chameleon is het bereiken van uw klanten een koud kunstje! Heeft u een herinnering voor een vaccinatie of vlooien- of tekenbehandeling? Wilt u therapietrouw bevorderen? Met Chameleon kunt u via e-mail, post of SMS gericht en persoonlijk communiceren met uw klanten.

U vindt diverse kant-en-klare voorbeelden over uiteenlopende onderwerpen: van vaccinatiecontrole tot de start van het nieuwe vlooien- en tekenseizoen. Zo kunt u zelf bepalen wie u met welke boodschap, op welk moment en via welk kanaal benadert!

Wij helpen u graag!

Wilt u gepersonaliseerde kaarten maken in Chameleon maar weet u niet precies hoe u deze data uit uw praktijkmanagementsysteem kunt halen? Voor hulp of andere vragen kunt u contact opnemen met de Chameleon helpdesk: chameleonprint@merck.com. Liever direct aan de slag?

Veterinaire Content Cloud (Idexx Animana)

Heeft u al kennis gemaakt met de reminderservice in IDEXX Animana, de Veterinaire Content Cloud? Deze digitale bibliotheek bevat relevante en actuele informatie die u helpt in uw communicatie met diereigenaren. Denk bijvoorbeeld aan adviesbrieven, herinneringsmails voor een vaccinatie of vlooien- of tekenbehandeling en andere promotiematerialen.

Met één simpele druk op de knop, downloadt u binnen IDEXX Animana Automatische Herinneringen, brieven of e-mails, die u naar eigen inzicht kunt personaliseren voor uw klanten. Een uitkomst, want zo hoeft u dus niet langer zelf teksten te schrijven of te bedenken en voor beeldmateriaal te zorgen!

Disclaimer

MSD Animal Health is verantwoordelijk voor de verwerking van geplaatste orders in Chameleon. Een order kan alleen geplaatst worden als deze vooraf goedgekeurd is door de gebruiker. De gebruiker dient de gemaakte creatie via de optie “preview” te controleren, eventueel aan te passen en daarna (indien akkoord) als order in de winkelwagen te plaatsen. Dit betekent dat MSD Animal Health niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het invoeren van foutieve teksten, foutieve of onscherpe beelden of praktijklogo’s of het uploaden van foutieve of incomplete patiëntbestanden.

Bij vragen over het gebruik van Chameleon kunt u contact opnemen met de Helpdesk Chameleon door een email te sturen naar chameleonprint@merck.com. Vermeld daarbij duidelijk uw vraag en contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

NL-NON-230400054