Connect

Wat is Connect?

Om toegang te krijgen tot veterinaire informatie binnen de MSD Animal Health website, de webshop en de Academy heb je een persoonlijk MSD Animal Health (Connect) account nodig. Hiertoe zijn we als farmaceut verplicht. 

Connect is jouw persoonlijke MSD Animal Health account. Zo geef je zelf aan welke soort informatie je wenst te ontvangen en de manier van communiceren. 

Een handleiding met meer uitleg over het aanmaken van een connect account is hier terug te vinden.

Je komt in aanmerking voor een connect account als zijnde een:

  • Dierenarts
  • Paraveterinair / Assistente
  • Diergeneeskundig student
  • Boerenbedrijf / Boer
  • Particulier

Om brede toegang te krijgen tot veterinaire informatie heb je een account als dierenarts of paraveterinair nodig. Dit kan alleen d.m.v. registratie met je eigen registratienummer. Hiertoe zijn we wettelijk verplicht. (Registreer je je als ander beroep is de toegang tot informatie automatisch beperkt.) 

Ook kan het connect account gebruikt worden voor diverse services die MSD AH aanbiedt. Te denken aan een cursus via onze Academy site of het bestellen van Chameleon kaarten (Deze optie is alleen beschikbaar voor dierenarts praktijken). Voor landbouwhuisdier praktijken te denken aan Varkens- en rundveepraktijken is er ook nog een mogelijkheid om uitslagen van onderzoeken te ontvangen.