Varken > Services

Duitser wil big zonder gedoe

Vleesvarkenshouders stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de biggen. MSD Animal Health ontzorgt door advies en begeleiding te bieden bij gezondheidsvraagstukken op en tussen bedrijven. Óók voor afnemers in het buitenland. 

Reputatie Nederlandse big onder druk

Uit het uitgebreide onderzoek van MSD Animal Health blijkt dat er regelmatig sprake is van aannames als het gaat om de gezondheids – en vaccinatiestatus van biggen. Duitse afnemers gaan ervan uit dat de gezondheid van de biggen in orde is. Uit het onderzoek blijkt duidelijk dat er actie moeten worden ondernomen om ervoor te zorgen dat we aan de wensen van de Duitse afnemer blijven voldoen.

Voorkom paniekvoetbal en spraakverwarring

De sleutel tot het voorkomen van veel gezondheidsproblemen na export van biggen, is een betere en meer geregisseerde communicatie. Dat is één van de belangrijkste conclusies uit uitgebreid marktonderzoek. Voorkom paniekvoetbal en spraakverwarring.

Duitser wil big zonder gedoe

Ieder jaar worden er miljoenen biggen vanuit Nederland en Denemarken naar Duitsland geëxporteerd. Hoe verloopt die overdracht? Wat zijn de wensen en behoeften van de afnemende partij en sluiten die van de leverende partij daar (voldoende) op aan? MSD Animal Health deed hier uitgebreid marktonderzoek naar.

Service zonder grenzen

Service staat hoog in het vaandel bij MSD Animal Health. Die service houdt niet op bij onze landsgrens. Integendeel: we zetten alles op alles om gevaccineerde biggen tot aan de slacht optimale bescherming te bieden. Een grenzeloze belofte waar we trots op zijn.

Vragen aan ons varkensteam?

De varkensexperts van MSD Animal Health stellen hun kennis en jarenlange (praktijk)ervaring graag beschikbaar. Natuurlijk kunt u rekenen op deskundig advies, maar ook op praktische tips waarmee u meteen uw voordeel kunt doen! 

NL-NON-230400087