rundvee icon

Rundvee

Services

Rescalf

MSD Animal Health is actief op het Bovine Respiratory Disease complex gebied, door het leveren van hoogwaardige farmaceutische producten voor de preventie en behandeling van luchtwegproblemen. MSD Animal Health levert daarnaast hoogwaardige technische ondersteuning en adviseert de praktiserende dierenarts bij het ontwikkelen van een planmatige aanpak van luchtwegproblemen op rundveebedrijven.

Rescalf msd

Time To Vaccinate

Meer rendement, een optimaal dierenwelzijn, en efficient en zorgeloos werken? Dat kan door de diergezondheid te optimaliseren. Echter, vele infectieziekten vormen een continue bedreiging voor de gezondheid van een veestapel. Door te focussen op preventie kunnen deze ziekten zoveel als mogelijk worden voorkomen. Naast managementmaatregelen is vaccinatie een cruciale pijler van preventie.

Time To Vaccinate msd

Kalf in Beeld

Om rundveedierenartsen te ondersteunen in het doelgericht adviseren van een optimale opfok bij veehouders, heeft MSD Animal Health de ‘Kalf in Beeld’ app ontwikkeld. Met deze unieke app kunnen dierenartsen stapsgewijs de verschillende levensfasen in de opfok bespreken. Beschikbaar voor Android en vernieuwd voor iOS.

Kalf in Beeld msd

NL-NON-230400022