Diabetes

Hoe eerder suikerziekte bij een hond of kat wordt ontdekt, hoe beter de ziekte kan worden behandeld. Hoewel de ziekte chronisch van aard is, is suikerziekte goed te behandelen. Gezond diabetes management is dan ook het speerpunt van MSD Animal health. Voor zowel diereigenaren als voor de praktijk is legio informatie beschikbaar. Wist u bijvoorbeeld dat er een online  suikerziektetest beschikbaar is voor diereigenaren.

Bent u diereigenaar en wilt u meer weten over diabetes bij honden of katten?
Lees hier verder over suikerziekte

Bouwblokken voor gezond diabetes-management

Met onze vertrouwde ’Bouwblokken voor Gezond Diabetesmanagement’ heeft uw praktijk alles in huis om uw diabetespatiënten goed te begeleiden. Denkt u hierbij aan voorlichtingsmaterialen, zoals de communicatietoolkit en diereigenarenbrochures over suikerziekte, trainingen voor (para)- veterinairen.

Informeer uw eigenaren over Diabetes

Heeft u onze diabetes eigenarenmaterialen al?
Wees goed voorbereid en bestel al de voorlichtingsmaterialen over diabetes voor uw diereigenaren. 

 

> Bestel eigenarenmaterialen

Facebook: Suikerziekte ABC hond en kat

Kent u de Facebookpagina SuikerziekteABC voor kat en hond al?
Een mooie tip voor huisdiereigenaren en dierenartsen.

 

> Naar Facebook

Vaccineren

Om uw klanten te wijzen op het belang van vaccinatie, heeft MSD Animal Health diverse voorlichtingsmaterialen voor u ontwikkeld.

Naar Vaccineren

Katvriendelijke praktijk

Soms kan het een hele uitdaging zijn om met een kat naar de dierenarts te gaan. Gelukkig zijn er steeds meer katvriendelijke praktijken in Nederland.

Lees meer over katvriendelijke praktijken

 

Praktijkondersteuning

MSD Animal Health staat voor innovatieve oplossingen voor het verbeteren van diergezondheid. Dat doen we door het aanbieden van diverse praktijkondersteunende programma’s.

Naar praktijkondersteuning