Chameleon

Met Chameleon, de online reminderservice van MSD Animal Health, kunt u nóg doeltreffender en persoonlijker met uw klanten communiceren en is het bereiken van uw klanten een koud kunstje!

 

Ontdek de vele voordelen van Chameleon!

U vindt diverse voorbeelden over uiteenlopende onderwerpen: van vaccinatiecontrole tot de start van het nieuwe vlooien- en tekenseizoen. Zo kunt u zelf bepalen wie u met welke boodschap, op welk moment en via welk kanaal benadert!

  • Bereik uw klanten per post (kaarten of brieven) of per e-mail

  • Stuur uw klanten automatische herinneringen via SMS

  • Efficiënt communiceren via de campagneplanner; plan vooraf met welke klanten u wanneer wilt communiceren

  • Keuze uit diverse ontwerpen en thema’s (kaarten, brieven, e-mails en SMS)

  • Voeg uw eigen tekst, logo of afbeelding toe

  • Volledige online service van MSD Animal Health dus 24 uur per dag toegankelijk

  • MSD Chameleon factsheet 2023 (pdf, 674 kb)
  • MSD Chameleon prijslijst 2023 (pdf, 127 kb)
    Om beveiligde documenten te kunnen bekijken dient u in te loggen. Inloggen

Chameleon Print

Chameleon is de online reminderservice voor dierenartspraktijken, waarmee praktijken persoonlijk en doelgericht met huisdiereigenaren kunnen communiceren. Eigenaren herinneren aan de jaarlijkse vaccinatie van hun huisdier? Laten weten dat het tijd is voor een vlooien- en tekenbehandeling? Het kan met Chameleon.

> Naar Chameleon

Wij helpen u graag!

Chameleon is eenvoudig in gebruik. Komt u er toch niet uit? Er zijn handleidingen beschikbaar! Om deze te zien, logt u - na eenmalige aanmelding – in bij Chameleon.

Ook kunt u met vragen te allen tijde terecht bij onze helpdesk:

> Chameleon Helpdesk

Disclaimer
MSD Animal Health is verantwoordelijk voor de verwerking van geplaatste orders in Chameleon. Een order kan alleen geplaatst worden als deze vooraf goedgekeurd is door de gebruiker. De gebruiker dient de gemaakte creatie via de optie “preview” te controleren, eventueel aan te passen en daarna (indien akkoord) als order in de winkelwagen te plaatsen. Dit betekent dat MSD Animal Health niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het invoeren van foutieve teksten, foutieve of onscherpe beelden of praktijklogo’s of het uploaden van foutieve of incomplete patiëntbestanden.

Bij vragen over het gebruik van Chameleon kunt u contact opnemen met de Helpdesk Chameleon door een email te sturen naar chameleonprint@merck.comVermeld daarbij duidelijk uw vraag en contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op om uw vraag te beantwoorden.