Chameleon

Met Chameleon, de online reminderservice van MSD Animal Health, kunt u nóg doeltreffender en persoonlijker met uw klanten communiceren en is het bereiken van uw klanten een koud kunstje!

 

Herinner voor dierendag en maak gebruik van onze actie!

Dierendag komt er weer bijna aan. Heeft u zelf al nagedacht over initiatieven voor in de praktijk? Zo niet dan kunnen wij wellicht een handje helpen. Speciaal voor dierendag hebben we in Chameleon een herinneringskaart gemaakt die u kunt uitsturen per post of e-mail naar huisdiereigenaren. Zo geeft u niet alleen uw klanten wat extra aandacht, ook vergroot u de kans dat huisdieren worden verwend met een bezoekje aan uw praktijk!

Bestel deze kaart voor 5 oktober en ontvang 27% korting, dat is maar 40 cent voor een gepersonaliseerde kaart inclusief verzending!

> Bestel met korting

Ontdek de vele voordelen van Chameleon!

U vindt diverse voorbeelden over uiteenlopende onderwerpen: van vaccinatiecontrole tot de start van het nieuwe vlooien- en tekenseizoen. Zo kunt u zelf bepalen wie u met welke boodschap, op welk moment en via welk kanaal benadert!

  • Bereik uw klanten per post (kaarten of brieven) of per e-mail

  • Stuur uw klanten automatische herinneringen via SMS

  • Efficiënt communiceren via de campagneplanner; plan vooraf met welke klanten u wanneer wilt communiceren

  • Keuze uit diverse ontwerpen en thema’s (kaarten, brieven, e-mails en SMS)

  • Voeg uw eigen tekst, logo of afbeelding toe

  • Volledige online service van MSD Animal Health dus 24 uur per dag toegankelijk

Chameleon Print

Chameleon is de online reminderservice voor dierenartspraktijken, waarmee praktijken persoonlijk en doelgericht met huisdiereigenaren kunnen communiceren. Eigenaren herinneren aan de jaarlijkse vaccinatie van hun huisdier? Laten weten dat het tijd is voor een vlooien- en tekenbehandeling? Het kan met Chameleon.

> Naar Chameleon

Chameleon TV

Chameleon TV is het online TV-kanaal met informatieve videos over de gezondheid van honden, katten, paarden, rundvee en varkens.

> Naar Chameleon TV

Wij helpen u graag!

Chameleon is eenvoudig in gebruik. Komt u er toch niet uit? Er zijn handleidingen beschikbaar! Om deze te zien, logt u - na aanmelding – in bij Chameleon.

Ook kunt u met vragen te allen tijde terecht bij onze helpdesk:

Chameleon Helpdesk