1. PluimveeInsight

PluimveeInsight

Kennis = macht

Kennisdelen = kracht

Kennis over de pluimveesector houden we liever niet voor onszelf.

We geloven in de kracht van kennisbundeling en verbinding. Zo creëren we een broedplaats voor innovatie.

SALMONELLA INFANTIS KOMT STEEDS VAKER VOOR

Het aantal besmettingen met S. infantis in Europa stijgt langzaam. Als die trend zich voortzet wordt S. Infantis een belangrijk aandachtspunt voor de volksgezondheid. Wat is er precies aan de hand en wat kunnen we er aan doen?

> Lees het artikel

Handige tips om jouw kennis te verbeteren

Kennis die ruimte creëert voor innovatie en groei. Dát zien we graag bij MSD Animal Health. De afgelopen jaren staken we vaak de koppen bij elkaar. Als pluimveeteam, met dierenartsen, voerdeskundigen, gezondheidsexperts, wetenschappers. En natuurlijk met u. Het resultaat? Effectieve kennisdocumenten, inspirerende praktijkcases en binnenkort ook heldere video’s. 

HOE MONITORING BIJDRAAGT AAN BETER GEZONDHEIDSMANAGEMENT

Als vleeskuikenhouder ben je soms net een topsportcoach. Je wilt immers aan het eind van de ronde een maximaal rendement behalen. Maximaal rendement kan echter niet bereikt worden zonder een topconditie ofwel een goede koppelgezondheid.

Door monitoring en evaluatie een centraal onderdeel te maken van je bedrijfsplan kun je sneller reageren op verstoringen, je management verbeteren of hetzelfde probleem voorkomen tijdens de volgende ronde.

> Download factsheet monitoring