1. Praktijkondersteuning

Praktijkondersteuning

Met zo’n 450.000 paarden heeft Nederland de hoogste paarddichtheid van Europa. De kans op besmettelijke ziekten is daardoor verhoogd.  Het belang van een goed preventief beleid is daardoor groter en u speelt daar als dierenarts een belangrijke rol in. Met onze materialen willen wij u handvatten bieden om uw klantcommunicatie te ondersteunen.

Achtergrondinformatie voor de dierenarts

Klantinformatie ter ondersteuning

Reproductie

 

> Artikel hormonale cyclus

> Reproductiecyclus merrie

Herinner en informeer uw klanten met behulp van Chameleon!

Wilt u uw klanten herinneren aan een gezondheidscheck of gebitscontrole? Is het tijd voor een influenza- of tetanusvaccinatie? Wilt u een oproep doen voor mestonderzoek? Breng uw diensten onder de aandacht met behulp van onze Chameleonkaarten! Via het vernieuwde en verbeterde Chameleon is het bereiken van uw klanten een koud kunstje. Naast oproepkaarten hebben we ook rouwkaarten beschikbaar, waarmee u uw relaties kunt condoleren met het verlies van hun paard.

Kennismaken met Chameleon
Heeft u nooit eerder gebruik gemaakt van Chameleon en wilt u kennis maken met dit handige remindersysteem? U kunt zich kosteloos aanmelden via onze helpdesk: chameleonprint@merck.com

> Naar Chameleon

Het PK team van MSD Animal Health:

Heeft u als paardendierenarts vragen over onze producten of aandoeningen bij het paard?

Stel ze ons, we staan voor u klaar!

> Ik heb een vraag

Liefde is…
…onze nieuwsbrief in uw mailbox!

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van paardgezondheid. Naast actualiteiten, verzamelen we ook inspirerende tips & tricks die u direct in uw praktijk kunt toepassen. Dat is nog meer PK; het hele jaar door!

Registreer u in onze MSD Animal Health Connect (log-in) omgeving. Eenmaal geregistreerd kunt u uw voorkeuren aangeven, zodat we weten hoe u het liefst geïnformeerd wilt worden en welke onderwerpen u juist wel en niet interessant vindt.

Ik schrijf me in