Paard

Services

Service staat voor ons voorop!
We staan graag voor u klaar met praktische oplossingen, antwoord op uw bedrijfsvragen en praktijkondersteuning in communicatie naar uw klant.

Herinner en informeer uw klanten met behulp van Chameleon!

Wilt u uw klanten herinneren aan een gezondheidscheck of gebitscontrole? Is het tijd voor een influenza- of tetanusvaccinatie? Wilt u een oproep doen voor mestonderzoek? Breng uw diensten onder de aandacht met behulp van onze Chameleonkaarten! Via het vernieuwde en verbeterde Chameleon is het bereiken van uw klanten een koud kunstje. Naast oproepkaarten hebben we ook rouwkaarten beschikbaar, waarmee u uw relaties kunt condoleren met het verlies van hun paard.

Kennismaken met Chameleon
Heeft u nooit eerder gebruik gemaakt van Chameleon en wilt u kennis maken met dit handige remindersysteem? U kunt zich kosteloos aanmelden via onze helpdesk: chameleonprint@merck.com

Disclaimer

MSD Animal Health is verantwoordelijk voor de verwerking van geplaatste orders in Chameleon. Een order kan alleen geplaatst worden als deze vooraf goedgekeurd is door de gebruiker. De gebruiker dient de gemaakte creatie via de optie “preview” te controleren, eventueel aan te passen en daarna (indien akkoord) als order in de winkelwagen te plaatsen. Dit betekent dat MSD Animal Health niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het invoeren van foutieve teksten, foutieve of onscherpe beelden of praktijklogo’s of het uploaden van foutieve of incomplete patiëntbestanden.

Bij vragen over het gebruik van Chameleon kunt u contact opnemen met de Helpdesk Chameleon door een email te sturen naar chameleonprint@merck.com. Vermeld daarbij duidelijk uw vraag en contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

NL-NON-230400098