Paard

Services

Effectief herinneren voor een optimale zorg

Veel aandoeningen en ziekten bij paarden laten in het begin geen duidelijke symptomen zien, wat een reden is om preventieve zorgmaatregelen te nemen en gezondheidschecks uit te voeren.
Zo kunt u mogelijke problemen vroegtijdig opsporen en de gezondheid van uw patiënten waarborgen.

Met reminders kunt u eenvoudig uw klanten eraan herinneren om de jaarlijkse gezondheidscontroles, vaccinaties en andere essentiële zorgmaatregelen voor hun paarden uit te laten voeren. Dit helpt u om uw klanten bewust te maken over het belang van preventieve zorg.

Bereik paardeneigenaren met betaalde reminderservices

Er zijn verschillende reminderservices waarmee u op een persoonlijke en effectieve manier kunt communiceren met paardeneigenaren. Denk aan services die u helpen met het ontwerpen en verzenden van gepersonaliseerde postkaarten, zoals Chameleon en Personalcard. Daarnaast kunt u gebruikmaken van SMS, e-mail of brieven om herinneringen te sturen voor o.a. vaccinaties of behandelingen tegen wormen.

Eenvoudig herinneren met de Veterinaire Content Cloud

Bent u bekend met de Veterinaire Content Cloud (VCC) binnen IDEXX Animana? Deze digitale contentbibliotheek bevat relevante onderwerpen die u helpen bij het opstellen van herinneringen voor paardeneigenaren. Met slechts één klik kunt u naar eigen inzicht gepersonaliseerde herinneringen, brieven of e-mails downloaden en verzenden naar uw klanten.

Maak gebruik van kant-en-klaar materiaal

Wist u dat MSD Animal Health u kan ondersteunen met kant-en-klaar materiaal voor het creëren van herinneringen met boodschappen die blijven hangen? Deze materialen zijn regelmatig te vinden in onze nieuwsbrieven, maar ook in Chameleon en de Veterinaire Content Cloud. Stuur herinneringen gemakkelijk en op het juiste moment om zo bij te dragen aan een gezond leven voor de trouwe metgezellen van uw klanten.

NL-NON-230400098