1. Kuikencoach

Wat voor kuikencoach bent u?

Vleeskuikens zijn topsporters! Elke topsporter heeft een goede coach nodig: als coach van uw eigen topsportteam speelt u een cruciale rol om uw kuikens gezond en fris aan de finish te brengen. Wat voor kuikencoach bent u eigenlijk? Ontdek het op deze pagina en maak kennis met Bollie en zijn vrienden.

Nieuwe website voor vleeskuikenhouders

Na dagen broeden, is het zover. Speciaal voor Nederlandse vleeskuikenhouders lanceren we een gloednieuwe website. Alle informatie die u zoekt om uw vleeskuikens gezond te houden, vindt u voortaan op deze website: van slimme kennisdocumenten tot praktische tips en tricks. Alles om uw koppel op te fokken tot robuuste, sterke en gezonde vleeskuikens! 

> Naar het vleeskuikenplatform

Ga voor goud!

Wilt u dat uw vleeskuikens ook het hoogste plankje van het ereschavot betreden? Weten hoe? We hebben veel handige informatie inzake de gezondheid van uw koppel op een rijtje gezet.

> Kijk snel verder

 

Ontvang een t-shirt cadeau bij inschrijving nieuwsbrief

Wanneer u zich nu inschrijft voor de digitale pluimveenieuwsbrief van MSD Animal Health, krijgt u dit leuke ‘Fris als een hoentje’ t-shirt als cadeautje thuisgestuurd!
In onze digitale pluimveenieuwsbrief leest u boordevol tips, nuttige kennisdocumenten en gezondheidsnieuws over pluimvee.

We hebben een beperkt aantal t-shirts op voorraad. Op = op. Meldt u zich daarom direct hieronder aan!

> Inschrijven nieuwsbrief

Maak kennis met Bollie, zijn coach en de rest van zijn vleeskuikenvriendjes

Vleeskuiken Bollie is ter wereld en uit zijn ei gekropen. Nog suf van uitkomst beseft hij dat hij aan het einde van de ronde een sterk, gezond en robuust vleeskuiken moet worden. Zijn coach, de vleeskuikenhouder, speelt daarbij een cruciale rol. Racet u met Bollie ook fris naar de finish? We helpen u graag op weg. Neem contact op voor een vrijblijvende coachingssessie -op afstand- met een van onze pluimveespecialisten.

> Neem contact op

Vleeskuikenplatform