1. Allflex Livestock Intelligence onderdeel van MSD Animal Health Intelligence
Terug naar het overzicht

Allflex Livestock Intelligence onderdeel van MSD Animal Health Intelligence 10 mei 2021

Geavanceerde technologiebedrijf Allflex Livestock Intelligence is nu een integraal onderdeel van MSD Animal Health onder de divisie MSD Animal Health Intelligence.

Over Allflex Livestock Intelligence

Allflex Livestock Intelligence omvat een portfolio van digitale datagestuurde toepassingen gebaseerd op individuele dierdata. Het zijn identificatie-, monitoring- en traceerbaarheidstechnologieën die realtime waardevolle inzichten leveren om diergezondheid en -management te optimaliseren.

Wereldwijd is Allflex marktleider op het gebied van dieridentificatie, zowel visueel als elektronisch (RFID), voor verschillende diersoorten, zoals runderen, varkens, schapen en geiten. Bovendien kunnen er ook biopten genomen worden om genomische voorspellingen te doen bij de verschillende diersoorten. Bij runderen is het identificatie-oormerk waarbij een weefselbiopt wordt genomen een belangrijke pijler in de BVD eradicatie.

 

Het Allflex monitorings systeem SenseHubTM bij rundvee omvat halsbandsensoren (cSenseTM Flex Tag) die dierdata registreren. Hiermee wordt relevante informatie verkregen over tocht, vruchtbaarheid, ziekte, hittestress en voermanagement, op zowel individueel als op groepsniveau, bij zowel melkvee als vleesvee.

 

Dankzij onze oplossingen kunnen veehouders de gezondheid en het welzijn van hun dieren verbeteren, met als resultaat een verhoogde efficiëntie en productiviteit van hun bedrijf.

Meer informatie op www.allflex.global/nl