1. Diabetesconsulente

Welkom op de website voor Veterinaire Diabetes Consulenten

Wil je ook het welzijn van suikerzieke honden en katten verbeteren? Effectiever leren communiceren met huisdiereigenaren van suikerzieke honden en katten? Dan is de training Veterinair Diabetes Consulent echt iets voor jou!

Diabetesconsulenten training

Deze training voor paraveterinairen bestaat uit 4 online modules (e-training) en een praktijkdag op het kantoor van MSD Animal Health in Boxmeer.
Deze praktijkdag bestaat onder andere uit een communicatietraining en een VetPen-training, maar natuurlijk komen ook alle ins en outs over diabetes voorbij.

Gratis spreekuurpakket

Na afronding van deze eTraining krijg je een handig spreekuurpakket toegestuurd. In dit pakket zit onder andere je certificaat en een speldje 'Veterinair Diabetes Consulent'. Daarnaast heeft Menarini een glucosemeter ter beschikking gesteld. Handig zijn de spuiten en de spons om de eigenaar te laten oefenen met injecteren van insuline. Tot slot vind je diverse documentatie- en communicatiematerialen omtrent diabetes bij de hond en de kat in het spreekuurpakket.

Schrijf je in

Schrijf je daarom nu in voor deze leerzame eTraining Veterinair Diabetes Consulent en ervaar zelf dat je als professioneel diabetes consulent bijdraagt aan een beter leven van de patiënt, een betere band met de klant en meer plezier en diepgang in je eigen werk hebt.

Inschrijven training

 

Cursist

Praktijk gegevens

Hoe kunnen wij u het beste bereiken?

Meer informatie?

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? 
We willen je graag helpen.

> Neem contact met ons op!

Meestgestelde vragen

Wellicht is jouw vraag al beantwoord.
Bekijk de meest gestelde vragen.

> Naar de veelgestelde vragen

Heb je jezelf al aangemeld? Dan kan je hier de training beginnen!

Je kunt de training op elk moment stoppen en later weer verder gaan. Wel raden we je aan om telkens een module af te maken (dus tot en met slagen voor het examen van de module). Je kunt dan veilig afsluiten en op een later tijdstip met de volgende module verder gaan. Klik op een module om te beginnen.