1. Diabetesconsulente

Welkom op de website voor Veterinaire Diabetes Consulenten

Wilt u ook een diabetesconsulent in uw praktijk? Iemand die de diabetespatienten op maat kan begeleiden?
Dan is de training tot Veterinaire Diabetes Consulent iets voor jou! 

Diabetesconsulenten training

De training begint achter de computer met een e-training welke uit 4 modules bestaat. Wanneer deze is afgerond, volgt er een praktijkdag welke in Boxmeer plaats zal vinden. Deze praktijkdag bestaat onder andere uit een communicatietraining, een VetPen-training, maar natuurlijk komen ook alle ins en outs over diabetes voorbij.

Spreekuurpakket

Na afronding van de eTraining krijg je een handig spreekuurpakket toegestuurd. In dit pakket zit onder andere je certificaat en je speldje 'Veterinair Diabetes Consulent'. Daarnaast heeft Menarini een glucosemeter ter beschikking gesteld. Handig zijn de spuiten en de spons om de eigenaar te laten oefenen te injecteren. Tot slot vind je alle documentatie en communicatiemateriaal omtrent diabetes bij de hond en de kat in het spreekuurpakket.

 

 

Schrijf je in

Schrijf je daarom nu in voor deze leerzame eTraining Veterinair Diabetes Consulent en ervaar zelf dat je als professioneel diabetes consulent bijdraagt aan een beter leven van de patiënt, een betere band met de klant en meer plezier en diepgang in je eigen werk hebt.

Inschrijven training

 

Cursist

Praktijk gegevens

Hoe kunnen wij u het beste bereiken?

Meer informatie?

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? 
We willen je graag helpen.

> Neem contact met ons op!

Meestgestelde vragen

Wellicht is jouw vraag al beantwoord.
Bekijk de meest gestelde vragen.

> Naar de veelgestelde vragen

Heb je jezelf al aangemeld? Dan kan je hier de training beginnen!

Je kunt de training op elk moment stoppen en later weer verder gaan. Wel raden we je aan om telkens een module af te maken (dus tot en met slagen voor het examen van de module). Je kunt dan veilig afsluiten en op een later tijdstip met de volgende module verder gaan. Klik op een module om te beginnen.