WatTraining
WaarIn clinic
WanneerDiverse data

Zorgplan Adviestraining

Adviestraining met als doel: op effectieve wijze het zorgplan inzetten ter ondersteuning van preventieve zorgadviezen.

Preventieve zorg is een bijzonder en belangrijk kennisgebied binnen de gezelschapsdierenpraktijk. Naast diergezondheid speelt ook de volksgezondheid een belangrijke rol.

Steeeds meer praktijken zetten een zorgplan in om de preventieve zorg zo effectief en makkelijk mogelijk te maken voor de diereigenaar. Zorgplannen zijn een middel om de preventieve zorg van huisdieren te ondersteunen. 

Deze interactieve training is speciaal ontwikkeld voor veterinaire professionals die meer willen halen uit hun preventieve zorg met hun zorgplan.
Preventieve zorg is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse adviezen aan diereigenaren, maar aan wie adviseer je je zorgplan? Hoe effectief zijn de adviezen die je geeft als team? Is er voldoende tijd en gelegenheid om alle belangrijke boodschappen aan eigenaren te geven? Worden je adviezen wel opgevolgd?

Onderdeel Tijdsinvestering
Korte survey10 minuten
Training 3 uur (live training)

Deelnemers krijgen praktische vaardigheden op het gebied van adviseren. Daarnaast biedt deze praktische opleiding inzichten en handvatten voor het effectief inzetten van je zorgplan in de praktijk. 

Doel

Het vergroten van de motivatie voor het zorgplan als onderdeel van de preventieve zorg in de praktijk en trainen van praktische adviesvaardigheden

Doelgroep

Dierenartsen en paraveterinairen uit de gezelschapsdierenpraktijk.

Kosten

De kosten voor deze opleiding zijn 495 euro per praktijkteam (max. 12 deelnemers).

NL-NON-230400081