Ontworming Benelux ESCCAP-richtlijn

Video van webinar met praktische aspecten van de richtlijnen. Doel is handvatten geven om  preventieve diergezondheid bespreekbaar te maken.

Video van online webinar. In 29 september 2020 is de meest recente richtlijn (RL1) over wormbestrijding bij hond en kat uitgebracht door ESCCAP Benelux. Een goed moment om deze richtlijn weer de revue te laten passeren.

Inhoud webinarTijdsinvestering
Duur: +/- 1 uur
Sprekers:dr. Ing. Paul Overgaauw
dr. Rolf Nijsse 

In de webinar ESCCAP-richtlijn ontworming Benelux – Wanneer doe je nou wat en waarom? bespreken dr. Rolf Nijsse en dr. Ing. Paul Overgaauw de praktische aspecten van deze richtlijn met u. Waar nodig zal ook de wetenschappelijke achtergrond besproken worden. Het doel is om u als diergezondheidsprofessional handvatten te geven om preventieve diergezondheid bespreekbaar te maken.

Veelgestelde vragen

Tijdens het webinar zijn er veel vragen gesteld welke we u graag uitgewerkt aanbieden in onderstaand vraag en antwoord document. Om dit document in te zien dient u in te loggen. Weet je niet hoe Connect werkt? Bekijk hier de uitgebreide instructie om een MSD Connect account aan te maken.

NL-BRV-230400002