1. Actueel

Actueel

Op deze actualiteitenpagina vindt u een overzicht van onze nieuws items op het gebied van varkensgezondheid.

Animal Pharm Award 2018 voor IDAL

MSD Animal Health is trots om aan te kondigen dat we de Animal Pharm Award 2018 hebben ontvangen voor Best New Food Animal Product voor onze IDAL familie: apparaten voor naaldloze toediening van varkensvaccins in de huid. Volgens de juryleden kan "deze technologie een gamechanger in vaccins zijn".

> Lees het volledige bericht

> Meer over naaldloos vaccineren

Duitser wil big zonder gedoe

17-12-2018 - Ieder jaar worden er 11 miljoen biggen vanuit Nederland en Denemarken naar Duitsland geëxporteerd. Hoe verloopt die overdracht? Wat zijn de wensen en behoeften van de afnemende partij en sluiten die van de leverende partij daar (voldoende) op aan? MSD Animal Health deed hier uitgebreid marktonderzoek naar.

> Meer over het marktonderzoek

Voorkom paniekvoetbal en spraakverwarring

28-1-2019 - De sleutel tot het voorkomen van veel gezondheidsproblemen na export van biggen, is een betere en meer geregisseerde communicatie. Dat is één van de belangrijkste conclusies uit uitgebreid marktonderzoek. Voorkom paniekvoetbal en spraakverwarring.

> Verbeterpunten in communicatie

 

Bezoek onze stand op de Dutch Pork Expo

Dutch Pork Expo is een nieuw vakevent gericht op de varkenssector.
Wij zijn aanwezig tijdens dit event op 16 en 17 april in Evenementenhal Venray.

Bezoek onze stand en beleef naaldloos vaccineren.

> Meer over Dutch Pork Expo

 

 

 

Vragen over varkensgezondheid?

De varkensexperts van MSD Animal Health stellen hun kennis en jarenlange (praktijk)ervaring graag beschikbaar. Natuurlijk kunt u rekenen op deskundig advies, maar ook op praktische tips waarmee u meteen uw voordeel kunt doen! Stuur ons een bericht. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

> Stuur een bericht