1. Dutch Poultry Expo

Dutch Poultry Expo

Primeur:
De nieuwe bescherming van vleeskuikens!

Bezoek MSD Animal Health tijdens de Dutch Poultry Expo
Klaar voor de nieuwe bescherming van vleeskuikens? Dat komt goed uit, want binnenkort presenteert MSD Animal Health een nieuwe generatie vaccins! Tijdens de Dutch Poultry Expo in Hardenberg op 19 en 20 maart, lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Gratis toegangskaarten Dutch Poultry Expo

Klaar voor de nieuwe bescherming van vleeskuikens en een integrale mijtenaanpak? 
Bezoek MSD Animal Health tijdens de Dutch Poultry Expo!

Vraag uw gratis toegangskaarten aan.

U vindt onze stand 449 en 451 in hal 1. Daar praten we u ook bij over de resultaten van onze integrale mijtenaanpak. Geef uw mening en neem dan direct dit leuke t-shirt gratis mee naar huis!

Kennissessie vleeskuikenhouders

Primeur tijdens kennissessie over transitie vleeskuikensector

De vleeskuikenmarkt is competitiever dan ooit, dierenwelzijn een nieuwe graadmeter.  Met efficiëntie en kwaliteit kan de Nederlandse vleeskuikensector zich nog onderscheiden.  U wil zich graag focussen op wat u het beste kan, kuikens mesten? 
Nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de preventieve kuikengezondheid die u hierbij kunnen helpen?  Kom naar de kennissessie van MSD Animal Health  en hoor als eerste over de nieuwste generatie vaccins en vaccinatietechnieken; een echte transitie komt er aan!   

Kennissessie leghenhouders

Interactieve kennissessie mijtenbeheersing

Voelt u de lente al kriebelen? Of zijn het de rode vogelmijten na een rondje door uw  kippenstal?   Welke maatregelen neemt u om vogelmijten buiten de staldeuren te houden? 

Voor een optimale mijtenbeheersing bent u gebaat bij een integrale mijtenaanpak. Tijdens een interactieve kennissessie mijtenbeheersing geven de pluimveedierenartsen van MSD Animal Health u graag praktische tips aan de hand van succesvolle voorbeelden uit de praktijk.  Tips die u direct op uw bedrijf kan toepassen!