1. Het Equine team

Het Equine team stelt zich voor

Achter de schermen werken we met een toegewijd team iedere dag aan preventieve gezondheid voor paarden. We geven u graag eens een kijkje in onze stal. Wie is wie?

Ester Pint

Senior Accountmanager paard

Oospronkelijk was ik vertegenwoordigster voor enkel gezelschapsdieren, maar sinds 2021 mag ik ook het equine team vergezellen.

Zelf ben ik al van mijn eerste levensjaren enorm gepassioneerd door paarden. Wij hebben thuis 7 paarden, waarvan de meeste onze eigen fokproducten zijn. De paarden die oud genoeg zijn neem ik mee op jumping.

Tussen mijn studies en mijn eerste job heb ik een pitstop gemaakt in Wellington. De Belgische winter van 2017 heb ik overgeslagen en ben ik in Florida gaan werken tijdens de WEF (Winter Equestrian Festival). In maart 2019 heb ik dan mijn intrede gemaakt bij het Animal Health team van MSD 😊.

Jelle Veldman

Senior Accountmanager paard

Inmiddels ben ik 25 jaar actief als dierenartsenbezoeker voor de gezelschapsdieren. Door met name de persoonlijke relatie die ik met de praktijken heb, geeft deze functie mij veel energie en plezier. Na de integratie van Mycofarm en Intervet in 2002 heb ik mezelf toegelegd op de paarden- en gezelschapsdieren portfolio. Bereikbaar zijn, meedenken in oplossingen, sparren, vertrouwen en een pragmatische instelling hebben, daar ga ik voor.

Annelies Wouters

Dierenarts

Meedenken met collega’s, casussen bespreken en bedrijven bezoeken en maatwerk leveren. Daar word ik blij van! Ik ben graag een sparringpartner op het gebied van infectieziekten bij paarden en de preventie ervan. Het geeft me energie om informatie te verzamelen en kennis op een heldere manier te delen, bijvoorbeeld via presentaties op de praktijk of de communicatiematerialen die we als team ontwerpen voor paardendierenartsen en paardenhouders.

Danielle Swinkels

Senior Accountmanager paard

Ik ben in juni 2005 gestart bij destijds Intervet, voor gezelschapsdieren en paard, in het oosten van het land. Binnen het team was ik altijd het paardenmeisje en daarom ben ik vanaf 2014 alleen voor het paardenteam gaan werken voor de zuidelijke helft van Nederland. Ik woon samen met mijn partner en 2 dochters in het Brabantse Beek en Donk. Gelukkig is het paardenvirus ook aangeslagen bij mijn meiden en lopen er hier naast mijn grote ruin Envoice (Voice x Sultan) ook 2 pony's in de wei. Ik verschijn regelmatig voor een dressuurproefje in de ring, maar heb ook wekelijks springles en iedere zondagochtend zijn we in het bos te vinden.

Cindy van Roemburg

Veterinary Assistant Companion Animals & Equine

Ik ben al jong besmet geraakt met het “paardenvirus”. Mijn dagelijkse werkzaamheden bij de Veterinaire Helpdesk gezelschapsdieren van MSD lopen breed uiteen van het geven van adviezen over onze diergeneesmiddelen, het registreren van farmacovigilantie en het behandelen van productvragen van klanten. “We helpen je altijd bij het vinden van het antwoord op je vraag.” Daarnaast houd ik me graag bezig bij het creĂ«ren van kennisoverdracht zoals het geven en ontwikkelen van trainingen.

Kevin Ansems

Veterinary Advisor Companion Animals & Equine

Als Veterinary Advisor Companion Animals & Equine help ik u graag met al uw vragen vanuit het veld. Dit kan gaan om een vaccinatie advies, maar ook over mogelijke bijwerkingen na gebruik van onze producten. Ik heb zelf een aantal jaren als dierenarts in een gemengde praktijk gewerkt met de focus op herkauwers en paarden. Ik probeer bij de adviezen die we geven ook altijd de praktische vertaalslag mee te nemen. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Susette van Tien

Brand Manager 

Enthousiast word ik van het creëren van customer journeys samen met mijn collega's.  "Wat maakt dat de paardeneigenaar de juiste vraag op het juiste moment aan de juiste persoon stelt over de gezondheid van zijn of haar paard en hoe kunnen wij het werk van de paardenarts ondersteunen door service?" Mooie vraagstukken die ik graag omzet van strategisch naar tactische invulling. Zo hoop ik voor MSD een steentje bij te dragen aan kennisdeling op het gebied van preventieve gezondheid voor paardenminnend Benelux.