Terug naar het overzicht

Pluimvee – Porcilis Symposium 2023

07 Augustus 2023

Hoe ziet de toekomst van de pluimvee en varkensgezondheidszorg eruit? Met welke weten regelgeving moeten we de komende jaren rekening houden? Wat betekenen de marktontwikkelingen voor u als dierenarts en hoe speelt u hierop in? We inspireren u graag tijdens het gloednieuwe Pluimvee- Porcilis Symposium.

Together for a bright future!

Het Pluimvee- Porcilis Symposium vindt plaats op donderdag 28 en vrijdag 29 september 2023 in Vaals (NL). Het thema is dit jaar ‘Together for a bright future’, waarbij u kunt rekenen op een boeiend en interactief programma. In 2 dagen tijd praten we u bij over alle trends en ontwikkelingen rondom pluimvee en varkensgezondheid zoals feiten en mythen over Gumboro, ervaringen met coccidiose-vaccinatie, monitoringsresultaten van Infectieuze Bronchitis, ervaringen met de Rosalia PRRS-stam , innovaties in elektronische identificatie en nog veel meer!

Bovendien kunt u tijdens dit symposium niet alleen kennis en ervaring uitwisselen met Nederlandse en Belgische pluimveedierenartsen, maar óók met varkensdierenartsen.