1. MSD scoort hoog als aantrekkelijke werkgever
Terug naar het overzicht

MSD scoort hoog als aantrekkelijke werkgever 25 april 2019

MSD eindigde In de categorie ‘profit’ namelijk op een mooie vierde plaats achter winnaar KLM, chipmaker NXP en Luchthaven Schiphol.

KLM en het LUMC zijn dit jaar de meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland volgens een onderzoek van Randstad. Ook MSD heeft een hoge score behaald op basis van het jaarlijkse Randstad Employer Brand Research. MSD eindigde In de categorie ‘profit’ namelijk op een mooie vierde plaats achter winnaar KLM, chipmaker NXP en Luchthaven Schiphol. Meer dan 17 duizend mannen en vrouwen (werkend en niet-werkend, in de leeftijd van 18 tot 65 jaar) vulden in januari een vragenlijst in en kozen uit de 471 grootste Nederlandse organisaties de meest aantrekkelijke werkgevers.

 

In het onderzoek beoordeelde het publiek de 471 Nederlandse organisaties op onder meer primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden, baanzekerheid en werksfeer. Met KLM en LUMC kent de tiende editie van de Randstad Award twee mooie winnaars, vindt Dominique Hermans, algemeen directeur Randstad Nederland: “Deze organisaties laten zien hoe je het verschil maakt in de huidige, krappe arbeidsmarkt. Steeds vaker is het de werknemer die iets te kiezen heeft. Dat vraagt van werkgevers dat ze talentvolle mensen moeten verleiden om bij hen te komen werken. Dat doe je niet alleen met goede arbeidsvoorwaarden, maar ook met een overtuigend en eerlijk verhaal. Maak duidelijk wat je als bedrijf écht belangrijk vindt. Dat moet vervolgens wel overeenkomen met wat mensen in de praktijk ervaren wanneer ze bij je gaan werken. Anders gaat het je niet lukken om talentvolle werknemers vast te houden.”

 

Aantrekkelijk

De Randstad Awards is de jaarlijkse verkiezing van de aantrekkelijkste werkgevers wereldwijd, gekozen door het publiek. Het onderzoek geeft bovendien antwoord op de vraag welke aspecten werkgevers aantrekkelijk maken. Het is de tiende keer dat Randstad dit wereldwijde onderzoek uitvoert. Het hele onderzoek en het persbericht zijn terug te vinden op de website van Randstad.