1. MSD rondt overname Antelliq af
Terug naar het overzicht

MSD rondt overname Antelliq af 9 april 2019

en wordt wereldwijde leider in opkomende digitale technologie voor dieren

KENILWORTH, N.J. USA, 1 april 2019

MSD heeft op 1 april aangekondigd dat de overname van Antelliq Corporation is afgerond. Hiermee positioneert MSD Animal Health zich als een wereldwijde leider op het gebied van digitale ‘tracking and tracing’ en monitoringstechnologie in relatie tot diergezondheid. Het Antelliq pakket vormt een aanvulling op het bestaande portfolio van vaccins en farmaceutische producten. Antelliq wordt een operationele eenheid binnen MSD Animal Health.

"De diergezondheidszorg ontwikkelt zich snel door de opkomst van revolutionaire digitale oplossingen die helpen om de gezondheid en het welzijn van dieren te beheersen. Verbetering van de identificatie en monitoring en intelligent databeheer zijn kritische componenten van deze technologie", aldus Rick DeLuca, president, MSD Animal Health. "Onder de paraplu “Science for Healthier Animals®” zetten wij ons in voor de bescherming en verbetering van de gezondheid en het welzijn van dieren en de mensen die voor hen zorgen. We zijn blij om deze stap vooruit te zetten met Antelliq en zijn merken: Allflex Livestock Intelligence, Sure Petcare en Biomark. Met deze overname voegen we marktleidende technologie en services toe aan ons portfolio met oplossingen die we aan onze klanten kunnen aanbieden."

Over Antelliq
Antelliq is 's werelds toonaangevende animal intelligence-groep en biedt electronische apparatuur voor identificatie, monitoring en traceerbaarheid van dieren. Onze baanbrekende monitoringoplossingen leveren intelligente dataproducten en -diensten voor het beheer en welzijn van vee, vissen en huisdieren. Al meer dan 60 jaar voldoen we aan de behoeften van klanten in meer dan 100 landen, ondersteund door 22 productielocaties verspreid over vijf continenten. Antelliq heeft vier regionale innovatiecentra en vele merken die samenwerken om een ​​aantal van 's werelds meest urgente uitdagingen aan te pakken: boeren ondersteunen met realtime, bruikbare informatie; zorgen voor een betere band met huisdieren; en ondersteunen van het behoud van diersoorten. Bij Antelliq bieden onze verschillende merken de technologie en intelligentie die de kern vormen bij het overwinnen van deze uitdagingen. De naam Antelliq is de belichaming van alles waar we voor staan: intelligentie die dieren en mensen verbindt. Ga voor meer informatie naar www.antelliq.com.