1. Animal Pharm Award 2018 voor IDAL
Terug naar het overzicht

Animal Pharm Award 2018 voor IDAL 1 januari 0001

"IDAL gamechanger in vaccins"

Boxmeer, 24-1-2019, MSD Animal Health is trots om aan te kondigen dat we de Animal Pharm Award 2018 hebben ontvangen voor Best New Food Animal Product voor onze IDAL-familie: apparaten voor naaldloze toediening van varkensvaccins in de huid. Volgens de juryleden kan "deze technologie een gamechanger in vaccins zijn".

Het grote voordeel van de IDAL is dat met minder mankracht varkens intradermaal gevaccineerd worden op een diervriendelijke en effectieve manier. In 2018 zijn de IDAL 3G Mono en IDAL 3G Twin beschikbaar gekomen. Onze IDAL 3G Twin is het eerste naaldloze en intradermale (in de huid) apparaat met twee injectiekoppen en de nieuwste toevoeging aan het IDAL portfolio voor vaccinatie bij varkens.

IDAL helpt varkens gezond te houden en een duurzame voedselproductieketen te creëren. Het helpt bij een betere hygiëne doordat er geen naald wordt gebruikt. En er is een kleiner injectievolume nodig per vaccinatie, doordat het vaccin in de huid wordt ingebracht. IDAL is effectief, veilig en diervriendelijk. IDAL is geregistreerd voor intradermaal gebruik tegen de belangrijkste varkensziekten PRRS, mycoplasma en circo.

Animal Pharm is een van de grotere online nieuwsbronnen in de diergezondheids- en diervoedingsindustrie en zeer goed gelezen in de bredere bedrijfssector voor diergezondheid. Elk jaar beloont Animal Pharm prestaties binnen de sector diergezondheid. Abonnees kunnen bedrijven, producten en werknemers nomineren in 12 categorieën. Een jury bestaande uit experts uit de sector evalueert de nominaties en selecteert de winnaars. Voor meer informatie over deze award kijk op de website van Animal Pharm.

> Meer over naaldloos vaccineren