1. Studiereeks Strategisch Leiderschap
Varken
  • Wat Opleidingsprogramma

Studiereeks Strategisch Leiderschap

De studiereeks Strategisch Leiderschap is speciaal ontwikkeld voor varkenshouders en bedrijfsleiders die het maximale uit hun bedrijf willen halen.

Steeds vaker speelt personeel een actieve rol bij het managen van diergezondheid. Goed gezondheids- management gaat dan ook hand in hand met een goede bedrijfsvoering en personeelsmanagement. De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten. De trainingsdagen zijn steeds verdeeld in een middagprogramma gericht op bedrijfsmanagement en een avondprogramma gericht op leiderschap. De bijeenkomsten worden samen met uw dierenartsenpraktijk georganiseerd. Meer weten over de mogelijkheden?

> Stuur een email

Leren leiden met MSD Animal Health Academy
In samenwerking met Dierenartsencombinatie ZuidOost is MSD Animal Health Academy op 14 januari 2020 van start gegaan met de studiereeks Strategisch Leiderschap. Een groep van 17 enthousiaste varkenshouders en bedrijfsleiders zijn de uitdaging aangegaan om beter te leren leiden.

> Lees het volledige artikel

 

 

Deelnemer Martien van Kempen deelt zijn ervaring

Martien van Kempen uit het Limburgse Leunen is één van de deelnemers van de eerste groep die in januari van start is gegaan met de studiereeks Strategisch Leiderschap ontwikkeld door Dierenartsencombinatie ZuidOost en MSD Animal Health.

> Lees de ervaring van Martien van Kempen

Dierenarts Anne Staadegaard over Studiereeks Strategisch Leiderschap:
‘Ook als het al goed gaat, kan je altijd nog beter worden’

Anne Staadegaard is één van de varkensdierenartsen die betrokken is geweest bij het opzetten van deze unieke studiereeks die Dierenartsencombinatie ZuidOost in samenwerking met MSD Animal Health heeft ontwikkeld. 

> Dierenarts Anne Staadegaard over Studiereeks Strategisch Leiderschap

Dierenarts Lydie van den Crommenacker-Konings:
'Goede opfok bepalen voor toekomst bedrijf'

Eén van de onderwerpen die tijdens de studiereeks Strategisch Leiderschap  uitvoerig aan bod kwam is de opfok van gelten. Op varkensbedrijven wordt hier niet altijd voldoende aandacht aan besteed, aldus varkensdierenarts Lydie van den Crommenacker-Konings van Dierenartsencombinatie ZuidOost. “Zonde, want fokgelten zijn de toekomst van het zeugenbedrijf.”

> Dierenarts Lydie van den Crommenacker-Konings over opfok

Meer gefocuste aanpak na studiereeks Strategisch Leiderschap:
'Topteam begrijpt belang van werkzaamheden'

Eén van de deelnemers die dit praktijkgerichte traject inmiddels met succes heeft afgerond, is Paul Venner, bedrijfsleider op locatie Sterksel van de Van Asten Group. De studiereeks heeft hem verschillende nieuwe inzichten opgeleverd waarmee hij nu in de dagelijkse praktijk zijn voordeel doet.

> Lees het volledige artikel over dit praktijkgerichte traject