Rabiës

28 september Wereld Rabiës Dag. Doe mee!

Rabiës eist jaarlijks nog steeds duizenden mensenlevens én hondenlevens.
Samen met u en uw dierenarts boeken we mooie resultaten in rabiëspreventie. Lees maar!

De rabiësprojecten van
Afya en Mission Rabies


MSD Animal Health ondersteunt de rabiësprojecten van Afya in Tanzania en India en is partner van Mission Rabies. Met succes: doordat we met Afya honden in risicogebieden vaccineren, is het aantal menselijke slachtoffers dat overlijdt aan hondsdolheid met 86% gereduceerd! Sinds de start van Mission Rabies in 2013 zijn meer dan 592.000 honden gevaccineerd, is aan meer dan 1,1 miljoen kinderen rabiësvoorlichting gegeven en zijn 80 dierenartsen opgeleid.

> Afya

> Mission Rabiës

Rabiëspreventie: alle resultaten op een rij

Door uw huisdier te vaccineren, houdt u niet alleen uw viervoeter gezond, maar gaat u tevens de strijd aan tegen rabiës. Voor de Rabiës vaccins die uw dierenarts toedient bij uw hond, doneert MSD Animal Health namelijk gratis rabiësvaccins in Afrika en Azië. Dankzij uw bijdrage, hebben we al meer dan 3.000.000 vaccins tegen rabiës gedoneerd en zijn er succesvolle educatieprogramma’s opgestart. Bekijk deze poster maar eens.

> Download poster

28 september Wereld Rabiës Dag

28 september is het Wereld Rabiës Dag. En goed moment om stil te staan bij rabiëspreventie. Volg onze nieuwe MSD Facebookpagina en blijf op de hoogte!

Facebookpagina MSD AH

Samen gaan we de strijd tegen rabiës aan!

Vaccinatie helpt rabiës de wereld uit. Volg onze nieuwe MSD Facebookpagina en blijf op de hoogte!

Facebookpagina MSD AH

Dank voor uw steun!

Dankzij uw hulp hebben we mooie resultaten geboekt. Vraag uw dierenarts naar het succes van onze rabiësprogramma’s. Heeft u onze nieuwe Facebookpagina al bezocht?

Facebookpagina MSD AH

Honden verdienen bescherming

Samen voorkomen we mensen- én hondenslachtoffers. Bezoek onze nieuwe MSD Facebookpagina en blijf op de hoogte van onze inspanningen.

Facebookpagina MSD AH

Vraag uw dierenarts om informatie

Ook uw dierenarts steunt onze strijd tegen rabiës. Vraag uw dierenarts om meer informatie. Bezoek onze nieuwe MSD Facebookpagina en blijf op de hoogte!

Facebookpagina MSD AH