1. Sure Petcare

Sure Petcare

Sure Petcare onderdeel van MSD Animal Health Intelligence

Sure Petcare is opgericht vanuit de overtuiging dat technologie het leven van huisdieren en hun diereigenaren kan verbeteren. Sure Petcare ontwikkelt revolutionaire ‘connected’ producten die op elk gewenst moment informatie kunnen verstrekken over het welzijn en gedrag van huisdieren.

De Sure Petcare Connect-producten voor katten en honden

Het huisdierenluik, voerbakFelaqua en Animo leggen gezondheids- en gedragsindicatoren vast zoals o.a. activiteit, voeding, wateropname en slaapkwaliteit. Deze informatie wordt inzichtelijk gemaakt via gebruiksvriendelijke apps en rapportages, die ook dierenartsen kan helpen met monitoring of het stellen van een diagnose bij een huisdier. 

Kijk voor meer informatie op www.surepetcare.nl

SureFlap® zorgt ervoor dat uw huisdieren zich thuis veiliger en gelukkiger voelen

Sure Petcare connected Huisdierluiken zijn de ideale ingang voor katten en kleine honden. Dankzij de ingebouwde sensor wordt de microchip van je huisdier herkend en krijgen vreemde katten of andere ongewenste bezoekers geen kans om naar binnen te glippen. Via de Sure Petcare-app kun je altijd en overal de in- en uitgangstijden bepalen. Ook kun je live meldingen ontvangen of in de app kijken of je huisdier buiten of binnen is.

SureFeed® is een slimmere manier om je kat te voeren

De SureFeed Microchip Voerbak Connect zorgt ervoor dat elk huisdier het voor hem of haar bestemde voer kan eten. De voerbak gaat alleen open voor de kat met het chipnummer zoals is ingesteld via de Sure Petcare-app. Ook kun je in de app zien hoe vaak en hoeveel je huisdier eet. Op deze manier heb je altijd inzicht in het eetpatroon van je kat en kun je snel reageren bij veranderingen.

Felaqua Connect® is de slimme manier om het drinken van uw kat in de gaten te houden

Felaqua Connect biedt vers water en monitort het drinkpatroon van je kat. Via de Sure Petcare-app kun je zien hoe vaak, wanneer en hoeveel je kat drinkt. De Felaqua Connect kan door elk huisdier gebruikt worden omdat de wateropname individueel per microchip wordt geregistreerd. De kom wordt automatisch bijgevuld vanuit het reservoir. Zo hebben je huisdieren altijd toegang tot vers drinkwater. Je ontvangt een melding wanneer het water ververst moet worden.

Animo® is de activiteitentracker en gedragsmonitor voor honden.

Met Animo hou je alle activiteiten en gedrag van je hond bij, zodat je beter inzicht krijgt in de gezondheid en welzijn van je hond. Animo werkt samen met de Sure Petcare-app op je telefoon. De app stuurt meldingen wanneer er relevante veranderingen in het gedrag zijn waargenomen, zoals blaffen, krabben of slaap. Je bevestigt de Animo aan de halsband en deze begint met gegevens verzamelen zo gauw de halsband om je hond zit.