1. Actueel

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Op deze actualiteiten pagina vind u een overzicht van onze nieuws items op het gebied van gezelschapsdieren.

Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor alle stapjes van onze kleine Ebe.

Bravecto in sociale media

In de (sociale) media is misleidende informatie over BRAVECTO®, ons diergeneesmiddel tegen vlooien en teken, verschenen.

Wij vinden het belangrijk om dergelijke misleidende, niet wetenschappelijk onderbouwde, informatie recht te zetten en u de juiste feiten over BRAVECTO® te geven.

 

> Lees meer

Welkom Ebe

Mede namens alle dierenartsen in Nederland heeft MSD Animal Health, pup Ebe geadopteerd. Daarmee helpen we Ebe om een KNGF geleidehond te worden. 

 

KNGF Geleidehonden

De KNGF stichting wil zoveel mogelijk mensen met een beperking een fijner leven geven met een speciaal opgeleide hond. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden.

Lees meer

Een gezondere wereld

MSD Animal Health maakt zich samen met dierenartspraktijken sterk voor het verbeteren van diergezondheid en dierwelzijn. Met de adoptie van Ebe zetten we ons extra in voor een ‘gezonder’ bestaan. Met Ebe oogt de wereld net weer wat mooier!

Meer over de visie van MSD Animal Health

Bescherm uw hond tegen vakantiekriebels!

Scalibor® beschermt uw hond tegen teken en exotische parasieten zoals zandvliegen en hartwormmuggen!

Naar beschermd op vakantie

Tekenbeten voorkomen!

Teken kunnen verschillende ziekteverwekkers overbrengen bij mens en hond. Denkt u aan de Borrelia bacterie (ziekte van Lyme) en de Babesia parasiet. U doet er verstandig aan om uzelf en uw hond te beschermen tegen teken.

Meer weten?

Hartwormmuggen

Hartwormmuggen kunnen de larve van de hartworm overbrengen. Deze larven trekken vervolgens door het lijf van uw hond en nestelen zich als volwassen worm in de grote bloedvaten rond het hart. Meer weten?

Meer weten?

Zandvliegen

Zandvliegen brengen Leishmania parasieten over op honden, die uw hond ziek kunnen maken.

Meer weten?