1. Huisdieren

Huisdieren

MSD Animal Health staat voor innovatieve oplossingen voor het verbeteren van diergezondheid. Daar willen we graag samen op een eerlijke en prettige manier aan werken!

Vlooien en teken

Er is steeds meer vraag naar langwerkende middelen tegen vlooien en teken.

Langwerkende middelen pakken problemen rondom therapietrouw aan, die vaak bij maandelijkse behandelingen voorkomen.

 

 

 > Lees meer

Vaccineren

Door te vaccineren kunnen we huisdieren een goede bescherming bieden. Toch zijn er nog altijd katten-, honden-, en konijneneigenaren die vaccinaties overslaan. Veel huisdieren missen daardoor vaccinaties die ze echt nodig hebben. Een gemiste kans voor diergezondheid en het dierwelzijn. Ga naar uw dierenarts en laat u voorlichten over de vaccinaties bij uw huisdier.> Naar vaccineren

Beschermd op pad én op vakantie!

Scalibor® is hét merk voor actieve honden en hun baasjes die houden van buiten en alles wat daarbij hoort! Voor speurneuzen, avonturiers, spelletjesfanaten en grasstruiners. Scalibor® is al al jarenlang favoriet onder hondeneigenaren. Niet zonder reden! Scalibor® is de enige halsband die tot 6 maanden lang beschermt tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen.

> Naar Scalibor

Onvoorwaardelijke liefde voor dieren

Samen met, dierenartsen en paraveterinairen, werkt MSD Animal Health elke dag aan een betere diergezondheid en dierenwelzijn. Een samenwerking waar we trots op zijn! Wat ons bindt, is een onvoorwaardelijke liefde voor dieren. Dat die liefde voor dieren een bijzondere band schept, laten we graag zien in deze speciale videoboodschap. Lees dan eens de verhalen van onze collega's.

> Onze collega's en hun geliefde dieren

VLOOIEN? TEKEN? DACHT HET NIET!

Een opgewarmd huis is natuurlijk behaaglijk, maar ook een risico voor het ontstaan van vlooienplagen. Daarom is het van belang om óók in het najaar uw huisdier preventief en effectief te behandelen tegen dit ongedierte.

> Naar vlooien 

Suikerziekte

Wat is suikerziekte? 
Vertoont uw hond of kat de kenmerkende symptomen?

Naar suikerziekte

Eigen paard is goud waard!

Voor uw eigen paard wilt u het beste van het beste.
Maar waar moet u op letten?

Meer informatie voor de paardeneigenaar

Volg ons op Facebook!

Wist u dat wij ook een Facebook pagina hebben?

Hier vindt u allerlei tips en adviezen voor uw huisdier en houden wij u op de hoogte van leuke nieuwtjes.

Volg ons op Facebook