Home  > Gezelschapsdieren  > Academy  > Veterinair Preventie Professional (VPP)

Veterinair Preventie Professional (VPP)

Preventieve zorg verdient nascholing

Preventieve zorg is een bijzonder kennisgebied. Serieuze aandacht voor preventieve zorg verdient dan ook nascholing. Speciaal voor veterinaire professionals die een stap verder willen in preventieve diergeneeskunde, introduceert MSD Animal Health de interactieve opleiding ‘Veterinair Preventie Professional’

Online training plus praktische communicatietraining

De opleiding ‘Veterinair Preventie Professional’ bestaat uit vier e-learningmodules (vaccinatie, ectoparasieten, endoparasieten en verantwoord gebruik van diergeneesmiddelen). Naast theorie en diverse praktijkvoorbeelden, krijg je de nodige tips en vaardigheden aangereikt.

Na afronding van de vier e-learningmodules ben je klaar voor de praktische communicatietraining op locatie of in de praktijk . Tijdens deze training werk je aan een effectief en overtuigend preventie-advies en leer je hoe je eigenaren kunt motiveren.

Kies voor preventie; meld je aan!

Meld je aan op www.veterinairpreventieprofessional.nl voor de opleiding Veterinair Preventie Professional. Heb je nog vragen? Stel deze dan via gezelschapsdieren@merck.com. Deze opleiding is aangemeld bij het VAK in het kader van de permanente educatie van de erkende dierenarts en geaccrediteerd met 11 nascholingspunten.

Liever eerst aanvullende informatie?

Wij staan graag voor u klaar.
Neem contact met ons op voor aanvullende informatie aangaande de VPP opleiding.