Rabiës

Rabiës eist jaarlijks nog steeds duizenden mensenlevens én hondenlevens.

Vaccinatie helpt Rabiës de wereld uit. Helpt u ons weer mee?

Rabiësprojecten: Rabies Free Africa en Mission Rabies

MSD Animal Health ondersteunt rabiësprojecten in Afrika en Azië door het doneren van rabiësvaccins. Met succes: doordat we honden in risicogebieden vaccineren, is het aantal menselijke slachtoffers dat overlijdt aan de beet van een hond met rabiës enorm afgenomen! 

Naast dat we de mogelijkheid bieden om honden te vaccineren, krijgen kinderen rabiësvoorlichting en worden dierenartsen opgeleid. 

> Afya rabiësprojecten

Mooie baliedisplay rabiëspreventie voor uw praktijk!

Voor de Nobivac® vaccins die u toedient, doneert MSD Animal Health rabiësvaccins in Afrika en Azië. Dankzij de bijdrage van u en uw klanten, hebben we al meer dan 5.000.000 vaccins tegen rabiës gedoneerd en zijn er succesvolle educatieprogramma’s opgestart. Alle resultaten van onze rabiësprojecten staan overzichtelijk op onze nieuwe rabiësdisplay weergegeven, die u onlangs ontvangen heeft. Op de ene zijde van de display staat een infographic met alle resultaten van onze rabiësprojecten. Op de andere zijde staat een partnercertificaat voor uw praktijk, als dank voor uw bijdrage. Plaats deze display op uw balie in uw praktijk en laat zien dat samenwerken loont! De baliedisplay niet ontvangen? Vraag uw Rayon Manager of vertegenwoordiger om een exemplaar.

Bekijk infographic

Bekijk partnercertificaat

De doelstelling: ZERO BY 30

Ook dit jaar gaan we door met het ondersteunen van de strijd tegen rabiës en blijven wij vaccins doneren aan de projecten van Rabies Free Africa en Mission Rabies. De doelstelling? ZERO BY 30, oftewel vanaf 2030 geen menselijke slachtoffers meer door beten van honden met rabiës!

Kant-en-klare Facebookberichten rabiës

Samen met u helpen we rabiës de wereld uit. Laat uw klanten zien hoe u de strijd aangaat tegen rabiës! Download onze kant-en-klare berichten en plaats ze op uw eigen social media kanalen.

 > Download social media berichten

Van alle rabiësslachtoffers is 40% kind

Op 28/9 is het elk jaar Wereld Rabiës Dag

99% van alle rabiësgevallen bij mensen wordt veroorzaakt door een hondenbeet

Breng uw klanten op de hoogte

Uw vaccinatie-inspanningen zijn het delen waard. Bezoek onze MSD facebookpagina en deel onze berichten over rabiës op uw eigen timeline!

Facebookpagina MSD AH