Rabiës

Rabiës eist jaarlijks nog steeds duizenden mensenlevens én hondenlevens.

Vaccinatie helpt Rabiës de wereld uit. Helpt u ons weer mee?

Protocol rabiësvaccinatie en titerbepaling hond en kat

Speciaal voor alle huisdiereigenaren die hun hond of kat gezellig mee op reis nemen naar het buitenland, is er het protocol rabiësvaccinatie en titerbepaling hond en kat.

In dit protocol vindt u belangrijke informatie over regels t.a.v. vaccinatie wanneer uw klanten hun hond of kat mee op reis nemen naar landen binnen en buiten de EU.

> Download protocol

Onze rabiësprojecten: Afya en Mission Rabies

MSD Animal Health ondersteunt de Rabiësprojecten van Afya in Tanzania en India en is partner van Mission Rabies. Met succes: doordat we met Afya honden in risicogebieden vaccineren, is het aantal menselijke slachtoffers dat overlijdt aan hondsdolheid met 86% gereduceerd! Sinds de start van Mission Rabies in 2013 zijn meer dan 592.000 honden gevaccineerd, is aan meer dan 1,1 miljoen kinderen Rabiësvoorlichting gegeven en zijn 80 dierenartsen opgeleid.

> Afya                

> Mission Rabies

Kant-en-klare Facebookberichten rabiës

Samen met u helpen we rabiës de wereld uit. Laat uw klanten zien hoe u de strijd aangaat tegen rabiës! Download onze kant-en-klare Facebookberichten en plaats ze op uw eigen social media kanalen.

  • 57065-MSD Rabies social media - MSD World Rabies Day 2021.zip (zip, 501 kb)
    Om beveiligde documenten te kunnen bekijken dient u in te loggen. Inloggen

Mooie poster rabiëspreventie voor uw praktijk!

Voor de Nobivac® vaccins die u toedient, doneert MSD Animal Health gratis Rabiësvaccins in Afrika en Azië. Dankzij de bijdrage van u en uw klanten, hebben we al meer dan 3.000.000 vaccins tegen Rabiës gedoneerd en zijn er succesvolle educatieprogramma’s opgestart. Alle resultaten van onze Rabiësprojecten staan overzichtelijk op onze nieuwe A2 Rabiësposter weergegeven. Hang de poster op in uw praktijk en laat zien dat samenwerken loont!

> Download poster

28 september Wereld Rabiës Dag

Breng het belang van Rabiëspreventie onder de aandacht. Bezoek onze nieuwe MSD Facebookpagina en deel onze berichten over Rabiës op uw eigen timeline!

Facebookpagina MSD AH

Samen gaan we de strijd tegen Rabiës aan!

Vaccinatie helpt Rabiës de wereld uit. Bezoek onze nieuwe MSD Facebookpagina en deel onze berichten over Rabiës op uw eigen timeline!

Facebookpagina MSD AH

Help Rabiës voorkomen

Inmiddels hebben we samen mooie resultaten geboekt! Bezoek onze nieuwe MSD Facebookpagina en deel onze berichten over Rabiës op uw eigen timeline.

Facebookpagina MSD AH

Breng uw klanten op de hoogte

Uw vaccinatie-inspanningen zijn het delen waard. Bezoek onze nieuwe MSD Facebookpagina en deel onze berichten over Rabiës op uw eigen timeline!

Facebookpagina MSD AH