1. Materialen voor uw wachtkamer en meer

Voor uw wachtkamer en meer

Voorlichtingsmaterialen: bekijk, download, bestel!

Wilt u voorlichting in uw wachtkamer? Heeft u een Facebookpagina? Wilt u een nieuwsbrief onder uw klanten verspreiden of een tekst item op uw website plaatsen? Hier vindt u kant-en-klare materialen die u kunt gebruiken voor uw klantcommunicatie. Bekijk, download of bestel en ga aan de slag!

Facebook berichten over kattengedrag

Plaats leuke berichten over kattengedrag om in contact met katteneigenaren te komen. Een must voor een katvriendelijke praktijk!

Facebookberichten kattengedrag

 

Facebook berichten over teken, vakantie en Scalibor®

Deel informatie over Scalibor® en preventietips tegen parasieten met uw klanten. 

Download de Facebook berichten

8 tips voor kattenmarketing

Meer katteneigenaren bereiken via Facebook?

Download "8 tips voor kattenmarketing"

Vakantie APK en vakantiechecklist

De vakantieperiode is begonnen! Help huisdiereigenaren goed op weg met een handige vakantiechecklist. En heeft u onze baliedisplay met Vakantie APK al neergezet in uw praktijk? In de Vakantie APK staan boordevol vakantietips en -informatie voor huisdiereigenaren.

Denk aan verplichte vaccinaties voor honden en katten in het buitenland of preventieve maatregelen tegen (exotische) parasieten, zoals teken, zandvliegen en hartwormmuggen.

De Vakantie APK is ook geschikt voor eigenaren, die thuis blijven of hun hond of kat naar een pension of oppasadres brengen!

 

> Download Vakantie APK > Bestel vakantie APK display

Quizzen voor uw website en social media kanalen

 

Kent u ze al? Onze Leptospirose en besmettelijke hondenhoest quizzen? Leuk om te delen met uw klanten en om zelf eens te proberen natuurlijk?

Deel de quizzen op uw social media of maak gebruik van onze uitgebreide eigenaren informatie over leptospirose en besmettelijke hondenhoest.

 

Statische posters: Hang ze op zonder lijm!

Altijd al levensgrote parasieten op uw muur willen hebben? Bestel statische posters en maak huisdiereigenaren attent op het belang van vlooien, teken en wormenpreventie.


Statische "Wormen en parasieten"poster (UIN 189228)
Statische "Vlo en teek"poster (UIN 143448)

Bestel gratis via onze bestellijn: 0800-66 66 669 of via onze eShop.

> Naar de eShop

 

Voor uw website: kant-en-klare teksten

Voorlichting over vlooien- en teken op uw website? Met deze kant-en-klare teksten en beelden komt u verder. Daarnaast leest u wat u wel en niet mag communiceren over UDA-producten volgens de CAVP-regels.

  • Download voorlichtingsmateriaal vlooien en teken (docx, 293 kb)
    Om beveiligde documenten te kunnen bekijken dient u in te loggen. Inloggen

Samenwerken aan veilig gebruik diergeneesmiddelen

De werking en bijwerking van een diergeneesmiddel zijn met elkaar verbonden. Wie diergeneesmiddelen voorschrijft/gebruikt, moet zich realiseren dat er een risico bestaat op ongewenste neveneffecten. In factsheet “Samenwerken aan veilig gebruik diergeneesmiddelen” hieronder vindt u een korte uitleg over het melden van bijwerkingen en waarom dit zo belangrijk is. Op de achterpagina is dit proces schematisch weergegeven zodat u het met een diereigenaar kunt bespreken.

  • Veilig gebruik diergeneesmiddelen (pdf, 1357 kb)
    Om beveiligde documenten te kunnen bekijken dient u in te loggen. Inloggen

test