Academy

Preventieve zorg is een bijzonder kennisgebied.

Serieuze aandacht voor preventieve zorg verdient dan ook nascholing. Hoe up-to-date is uw kennis over vaccineren en titeren? Is er een diabetesconsulent in uw praktijk? Op zoek naar een opleiding die het verschil maakt voor u en uw team? bekijk hier ons aanbod in nascholing.

Kies voor preventie; meld je aan! 

Meld je aan voor de VPP opleiding, Veterinair Preventie Professional, of vraag eerst aanvullende informatie aan via gezelschapsdieren@merck.com

> Aanmelden VPP

Interactieve opleiding 'Veterinair Preventie Professional'...

...speciaal voor veterinaire professionals die een stap verder willen in preventieve diergeneeskunde. De online opleiding bestaat uit 4 e-learningsmodules en een inspirerende communicatietraining op locatie.

De 4 VPP e-learningmodules:
- Vaccinatie
- Ectoparasieten
- Endoparasieten
- Verantwoord gebruik van diergeneesmiddelen

> Download brochure VPP

Masterclass vaccineren

Heeft uw praktijk voldoende kennis in huis om honden en katten te vaccineren volgens de nieuwste richtlijnen? Tijdens de Masterclass vaccineren 2018 worden actuele onderwerpen in een interactieve lezing uitgebreid besproken. 
 
> Inschrijven Masterclass vaccineren

Diabetesconsulenten

Wilt u ook een diabetesconsulent in uw praktijk? Iemand die de diabetespatienten op maat kan begeleiden? Dan is de training tot Veterinaire Diabetes Consulent iets voor jou!

 

> Meer informatie